BORA ČORBA ISTETOVIRAO SVOJU DUDU PREKO CELE RUKE: "Još sam u pubertetu"


IZVOR: Republika - 15.01.2024 | 10:10


Rok muzičar Bora Đorđević (71) pokazao je pred kamerama novu tetovažu, koju je uradio iz ljubavi prema 28 godina mlađoj supruzi Dubravki.

Foto: ATA Images
BORA ČORBA ISTETOVIRAO SVOJU DUDU PREKO CELE RUKE: "Još sam u pubertetu"

Frontmen benda Riblja čorba istetovirao je lik svoje 28 godina mlađe supruge Dubravke preko cele ruke, a novim crtežom urezanim u kožu pohvalio se pred televizijskim kamerama.

- Da vam pokažem... To je Dubravka. Ona je uvek tu, prisutna - istakao je on, pa zavrnuo rukav da pokaže novu tetovažu.

Foto: RTS/printscreen

 

- To je, inače, slika sa koncerta, dok me je slušala zaneseno... To je još bilo dok me je slušala zaneseno... (smeh) Naravno, šalim se - rekao je Bora Đorđević u emisiji Mire Adanje Polak, koja je snimana u Ljubljani, gde Bora već godinama živi.

Roker rodom iz Čačka ima 71 godinu, ali tvrdi da se i dalje oseća kao mladić.

- Nisam još primetio da starim, ja sam još u pubertetu! Činjenica je, ipak, da su počeli da se kvare delovi... (smeh) - istakao je on i dodao da je mu je preseljenje u Sloveniju spasilo život.

Da nisam došao ovde verovatno bih se ugasio negde usput, suviše sam divljao, preterivao sam. Shvatio sam da idem u pogrešnom smeru kad su počeli da mi otkazuju delovi, a nema rezervnih. Primetio sam da bi bilo dobro da idem na generalnu... (smeh) Zapustio sam se, nisam odmah reagovao. To je tako logično, je l'... Čovek pomisli: "Teraću dokle god mogu" - naveo je Bora.

Foto: RTS/printscreen

 

- Nisam se brinuo. Sad znam pored koga sam, s kim živim, ko me voli, ima smisla da potrajem što duže, osećam ljubav i od ljudi - zaključio je Bora u emisiji.

 

BONUS VIDEO: