TOPALKOVA UNUKA PRVI PUT NA ZIMOVANJU: Evo kako je Helena skockala sebe i bebu za sneg, a šokiraćete se šta je uradila s mužem (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.01.2024 | 23:45


Biznismen za kog se udala ćerka poznatog pevača ne voli da se eksponira, pa se samo nazire na jednoj od njenih slika.

Foto: ST/D. KADIĆ, privatna arhiva
TOPALKOVA UNUKA PRVI PUT NA ZIMOVANJU: Evo kako je Helena skockala sebe i bebu za sneg, a šokiraćete se šta je uradila s mužem (FOTO)

 

Naslednica pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović u julu je rodila ćerku, kojoj su ona i suprug Dragan Aleksić dali ime Dominika, a sada su sa svojom mezimicom otišli na prvo zimovanje. 


Naime, Helena je objavila nekoliko fotografija sa planine, i to olimpijske lepotice Jahorine.

Ona je pokazala svoj stajling za sneg, a i malu Dominiku je obukla u sličnom stilu. Iako ih je Helenin muž pratio u stopu, pošto on ne voli da se eksponira, ona se, kao i uvek do sada, trudila da ne objavljuje njegove slike. 

  POGLEDAJ GALERIJU

 


Podsetimo, Elenu je suprug zaprosio u hotelskoj sobi u septembru 2021. godine, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.

Njih dvoje su se ubrzo venčali u krugu porodice i prijatelja, a zatim otputovali na Sejšele na medeni mesec, gde su proveli 10 dana u jednom od najskupljih hotela.


Kada su se ostvarili kao roditelji, Helena i Dragan nisu skrivali sreću zbog rođenja ćerke, a među najradosnijima ipak je bio ponosni deda, pevač Milan Topalović Topalko. On je u više navrata isticao da je i te kako ponosan na svoju ćerku, koja se odlično snašla u ulozi majke.

Pre udaje za biznismena, Helenu su povezivali sa tatinim kolegama Slobom Vasićem, Jocom Stefanovićem, kao i zetom Zorice Brunclik Milošem Vujanovićem. Pored pevača, pisalo se da se Topalkova mala zabavljala i sa teniserom Damirom Džumhurom, ali i bivšim voditeljem Vladom Stanojevićem.

 

BONUS VIDEO: