OPET GORI TVITER Rada Manojlović novom objavom zbunila ljude, svi se pitaju šta se dešava


IZVOR: Republika/M.G. - 10.01.2024 | 11:00


Pevačica Rada Manojlović

Foto: Republika TV
OPET GORI TVITER Rada Manojlović novom objavom zbunila ljude, svi se pitaju šta se dešava

Popularna pevačica Rada Manojlović važi za aktivnu osobu na društvenoj mreži "X"  bivši Tviter, na kojoj je često znala napraviti opštu pometnju svojim stavovima i teorijama zbog čega su je neretko i prozivali. Pevačica se tako na drugi dan Božića oglasila na pomenutoj mreži, a svojom objavom je iznenadila sve fanove.

 

Foto: tviter rada manojlovic

 

Mnogi su pomislili da je Rada povređena

- Žao mi je što sam glupa... - napisala je  kratko Rada.

Ove njene reči naterale su ljude mahom na razmišljanje da se pevačica u nekoga razočarala, te su počeli da joj pišu i pružaju podršku, na šta je Rada odreagovala

"Pa dobar i glup su braća. Najgore mi je kada neko iskoristi nečiju dobrotu i iskrenost, onako perfidno i pokvareno", napisala joj je jedna tviterašica. "To je to", uzvratila je Rada, zbog čega su mnogi pomislili da je imala sličnu situaciju.

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

Inače, Rada je nedavno ispričala kako je narod kritikuje da je prosta, dok damama nazivaju one koje samo dobro znaju da odglume.

- Ajde da se pravimo da sam ja dama i da pričam staloženo i da ne mlatim glavom, kosom i rukama. Primetila sam da su ljudi previše površni i da im se kao dame predstavljaju osobe koje su vrlo ozbiljne na crvenim tepisima, a ja koja se smejem, i prosta sam, ovakva, onakva, najgora, sada ćemo da pričamo ozbiljno - rekla je Rada za Grand, pa dodala:

Narod me je kritikovao, daću im ono što žele. Zato što ne znaju šta treba da cene, narod je lako zavarati - zaključila je Rada. 

BONUS VIDEO: