OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI! Evo kakva je Jovana Jeremić iza KAMERA - voditeljka VRISNULA, svi dele njenu reakciju! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 07.01.2024 | 22:00


Popularna voditeljka podelila snimak koji je zapalio društvene mreže!

Foto: ST/Vladimir Lukić
OVO NISTE VIDELI NA TELEVIZIJI! Evo kakva je Jovana Jeremić iza KAMERA - voditeljka VRISNULA, svi dele njenu reakciju! (VIDEO)

Popularna voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić danas je napravila šou u emisiji tokom proslave Božića. Nešto kasnije, na društvenoj mreži Instagram podelila je snimak, na kom se vidi da je izvukla paru iz božićne čestitke. Na snimku Jovana vrišti od sreće, a publika je brzo počela da deli njenu reakciju:

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić iza kulisa

- E bogami, ja sam je izvukla. Vidite gde je bila zavučena, na samom dnu i to dukat, pravi. Dakle, biće para cele godine, samo da znate, ovo je sedma godina zaredom da izvlačim paru - rekla je Jovana na snimku, a u opisu ispod objave dodala:

- Kad nešto iskreno želiš, onda se ceo univerzum uroti da pomogne - istakla je Jeremićeva.

 

 

Inače, dečko Jovane Jeremić, vlasnik pekararske industrije Dragan Stanković, se uključio u jutarnji program kod svoje drage i progovorio o početku njihove ljubavi. 

 - Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio naš na ovaj dan - rekao je Dragan pa je dodao:

- Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika.

BONUS VIDEO: