PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ RAZARA DUŠU! Sa sinom u naručju se obratila publici, pa rasplakala sve!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.12.2023 | 20:00


Novopečena majka, Marija Šerifović, obratila se fanovima na društvenim mrežama, pa poslala emotivnu poruku.

Foto: youtube.com/Marija Serifovic
PORUKA MARIJE ŠERIFOVIĆ RAZARA DUŠU! Sa sinom u naručju se obratila publici, pa rasplakala sve!

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović definitivno može da proglasi proteklu godinu kao svoju. Sa 39 godina, ona ističe da je konačno postigla spokojstvo u svojoj duši i srcu, a veliku ulogu u tome ima dolazak njenog sina Maria na svet.

U nedavnom obraćanju, Marija je otkrila da je proteklih dana bila veoma emotivna. Kroz rekapitulaciju godine, istakla je kako je uspela da balansira između profesionalnih obaveza - koncerata, albuma, spotova, putovanja u Ameriku i učešća u Zvezdama Granda, i privatnih radosti i briga. Kao kruna svega, istakla je dolazak njenog sina, čije je ruke podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći - Bože hvala ti. Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto. Hm, šta vama da poželim??? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Mozda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je. Živeli. Love, M - napisala je Marija.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Nakon dolaska iz Amerike, Marija je podelila svoju sreću sa pratiocima na društvenim mrežama. Snimci sa aerodroma i obećanje iznenađenja za fanove najavili su da se nešto veliko sprema. Kako je stigla u Beograd, pevačica nije mogla da sakrije radost što je ponovo u Srbiji.

U svom obraćanju, Marija je izrazila želje za svoje fanove - dobro zdravlje, puno strpljenja, hrabrosti i ljubavi. Istakla je da je godina bila izazovna, ali i da je donela mnogo radosti i sreće.

Marija Šerifović je definitivno obeležila proteklu godinu, kako svojim profesionalnim uspesima, tako i ličnim ostvarenjima. Sa novim albumom i ulogom majke, ona je dokazala da je spremna za nove izazove i radosti koje dolaze sa majčinstvom.

BONUS VIDEO: