SIN POZNATOG POLITIČARA U VEZI SA MUŠKARCEM: Isplivala ŠOK istina o njegovom životu, pojavile se njihove zajedničke slike!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.12.2023 | 23:00


Pojavile se fotke sina poznatog političara sa dečkom!

Foto: printscreen
SIN POZNATOG POLITIČARA U VEZI SA MUŠKARCEM: Isplivala ŠOK istina o njegovom životu, pojavile se njihove zajedničke slike!

Poznati pevač Fuad Backović, poznatiji kao Deen, koji je stekao popularnost po hitu "Ja imam nekog" koji je otpevao sa Anabelom Atijas, odlučio je da napusti muzičku scenu i posveti se modnom biznisu. Nakon što je pronašao ljubav u Americi i započeo emotivnu vezu sa direktorom Vilom Firsonom Trećim, Deen se posvetio dizajniranju torbi.

Foto: printscreen

Fuad Backović Din

 


Deen je svoju ljubav pronašao u Americi, gde je započeo vezu sa direktorom Vilom Firsonom Trećim. Njih dvojica često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je Vilo čestitao Deenu rođendan emotivnom objavom, ističući njegov stil, darežljivost i radosnu prirodu.

 

 


Krajem 2000-ih, Deen se povukao sa javne scene i preselio u Ameriku, gde je upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu. Odluka da se posveti modnom dizajnu pokazala se kao korak ka novom poglavlju u njegovom životu.

 

 

Foto: printscreen

Fuad Backović Din Instagram

 


Deenov otac, bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, nije imao veliki uticaj na Deenovu karijeru. U jednom intervjuu, Deen je istakao da se odvojio od očeve senke i samostalno gradi svoju karijeru u modnom dizajnu. Naglasio je da ne zavisi finansijski od oca i da su njihovi poslovni putevi potpuno odvojeni.

 

 


Kroz svoju transformaciju, Deen je pronašao novu strast u modnom dizajnu i ostvario uspešnu karijeru van muzičke industrije. Njegova priča pokazuje kako se istrajnost i posvećenost mogu preoblikovati u potpuno novom smeru, donoseći novu inspiraciju i uspeh.

 

 

BONUS VIDEO: