JELENA KARLEUŠA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Pogledajte kako je okitila dvorac na Dedinju, OVE detalji viđate samo na filmovima!


IZVOR: Republika/O. B. - 23.12.2023 | 20:29


Jelena Karleuša napravila je pravu novogodišnju čaroliju!

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/karleusastar
JELENA KARLEUŠA OTVORILA VRATA PORODIČNOG DOMA: Pogledajte kako je okitila dvorac na Dedinju, OVE detalji viđate samo na filmovima!

Jelena Karleuša, poznata srpska pevačica, i ove godine je napravila pravu novogodišnju bajku u svom velelepnom domu na Dedinju. Pevačica je nedavno privukla pažnju javnosti svojom iskrenošću u jednoj ispovesti, otvarajući dušu i otkrivajući brojne privatne detalje o kojima javnost nije imala informacije. Ova iskrenost je izazvala oduševljenje kod publike, koja je tada imala priliku da vidi drugačiju stranu poznate ličnosti.


Jelena Karleuša sa svojom porodicom živi u raskošnoj vili na Dedinju, koja svake godine pre dočeka Nove godine zasija u punom sjaju. Ove godine, javnost je imala priliku da vidi kako je Jelena prevazišla samu sebe. Za dekoraciju svog doma, mediji pišu da je navodno izdvojila nekoliko desetina hiljada evra. POGLEDAJ GALERIJU

 

U njenom domu možemo pronaći čak četiri jelke, od kojih se tri nalaze jedna pored druge i ukrašene su lampicama, dok je četvrta smeštena u dnevnoj sobi sa brojnim ukrasima. Osim jelki, dvorište vile takođe je okićeno, a posebnu pažnju privlači ogromni irvas koji sija. Nema sumnje da je Jelena uložila trud i sredstva kako bi stvorila pravu bajku za sebe i svoju porodicu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

 


Nedavno se Jelena pojavila u javnosti sa Deda Mrazovima, gde je iznela sočnu izjavu koja je izazvala pažnju medija i javnosti. "Nisam morala da sedim deki u krilu da bih dobila sve želje, kao neke devojke", rekla je Jelena, naglašavajući svoju samostalnost i snagu da sama ostvari svoje želje.

Jelena Karleuša je još jednom pokazala svoju kreativnost i sposobnost da stvori magičnu atmosferu u svom domu, privlačeći pažnju javnosti svojim izuzetnim novogodišnjim dekoracijama i iskrenošću u javnim nastupima.

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

Jelena je otvorila dušu i otkrila reakcije supruga, Duška Tošića, na njenu javnu ispovest o njihovom braku, a priznala je i da očekuje tužbu od advokata Bojana Karića:

- Haha, Bojan se nije javio, čekam neku tužbu, njegov advokat da se oglasi, on to voli... Duško nije imao nikakav komentar u kući... Bez obzira što su reakcije bile pozitivne, ja ne znam šta mi se desilo, pokuljalo je ono što je godinama čučalo u meni, ne znam šta je toliko trigerovalo ljude, da plaču, da promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni 3% od onoga što jeste moj život zapravo - priznala je Jelena za Republiku.

BONUS VIDEO: