MARIJA ŠERIFOVIĆ DOBILA VAŽNU PORUKU O SINU: Tanja Savić joj uputila OVE reči, sve isplivalo na videlo!


IZVOR: Republika/O. B. - 16.12.2023 | 23:15


Tanja Savić se oglasila povodom rođenja sina Marije Šerifović!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić
MARIJA ŠERIFOVIĆ DOBILA VAŽNU PORUKU O SINU: Tanja Savić joj uputila OVE reči, sve isplivalo na videlo!

Pop pevačica Marija Šerifović iznenadila je javnost priznanjem da je postala majka sina po imenu Mario, koji je rođen zahvaljujući surogat majci u klinici u Los Anđelesu. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti i brojne čestitke upućene su pevačici povodom prinove.

Nakon objave vesti, brojne kolege i prijatelji iz javnog života uputili su čestitke Mariji, izražavajući svoje oduševljenje ovom srećnom vesti. Među njima se istakla i Tanja Savić, koja je istakla svoju radost i uputila tople reči podrške pevačici.

Foto: Republika

Tanja Savić

 

- Neka je živ i zdrav, Maro. Biti majka je nešto najlepše - napisala je Tanja Savić na Instagramu ispod Marijine objave.

Ovo priznanje je iznenadilo mnoge, s obzirom da javnost nije bila upoznata sa Marijinim pokušajima da ostvari majčinstvo. Kroz period neuspešnih vantelesnih oplodnji, pevačica je odlučno koračala ka ostvarenju svog sna o roditeljstvu, iako je odlučila da ovu borbu vodi privatno, bez medijske pažnje.

Interesantno je da će u zvaničnim dokumentima, jedini roditelj malog Maria Šerifovića biti upisana samo Marija, dok identitet oca ostaje nepoznat javnosti.

Foto: Republika

Tanja Savić

 

Pevačica Tanja Savić i dalje je u zakonitom braku sa Dušanom Jovančevićem sa kojim ima dva sina. Ona sa njim ne živi i sada je u vezi sa mlađim momkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Osmog decembra Tanja i Dušan imaju ročište oko razvoda i dece, to jest starateljstva, pa se ona tim povodom kratko oglasila.

- Imamo zakazano suđenje osmog decembra. Nećemo se sresti jer je ročište "onlajn", preko zuma, i ne bih ništa još komentarisala na tu temu, razumite me - ispričala je Tanja za Informer. 

BONUS VIDEO: