ZA NATAŠU BEKVALAC GODINA IMA 356 DANA! Još jedna hit izjava popularne pevačice, samo se ovo broji!


IZVOR: M.G. / M.I. - 11.12.2023 | 15:30


Nataša Bekvalac je opisala kako provodi 356 dana u godini sa ćerkama.

Foto: Republika TV
ZA NATAŠU BEKVALAC GODINA IMA 356 DANA! Još jedna hit izjava popularne pevačice, samo se ovo broji!

Nataša Bekvalac je ugostila predstavnike sedme sile na konferenciji, kako bi najavila svoj novogodišnji nastup. Pevačica je za ovu priliku odabrala crnu dugu satensku haljinu, a kako su mnogi primetili, Bekvalčeva izgleda bolje nego ikada.

- Godina za nama je bila fantastična. Bilo je puno uspona i padova. Meni je bila lepa. Svaka mi je lepa kada su moji dobro. Nemam neke želje, samo neka bude ovako  - rekla je Nataša.

Nataša je početkom meseca bila gost na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a sada je otkrila i kako je tekao dogovor sa mladom muzičkom zvezdom.

- Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je. Rekla sam: "Želim, naravno da želim". Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori.

Otkrila je i ko u njenom životu uvek od nje može da očekuje odgovor "da".

Foto: Republika TV

 

 

- Zavisi kako kome, ali prijatelji od mene uvek mogu da očekuju "da". Ne bih da pravim od sebe nezaštićenu, ali baš dugo tema muškarca nije u mom životu i  ne bih znala šta muškarac treba da ima da bi me osvojio. Puštam da život donese svoje, a ja mnogo verujem u njega. Kada ste dobri, dobre stvari vam se i dešavaju. Ne mora biti samo ta sfera. Život je spektar prelepih tema, ali ne samo ta. Okupiraju me mnoge druge teme. Ja sam ljubavi imala i imam je. Nemam paničnu potrebu da pripadam. 

Takođe, Natašu smo upitali da li Novu godinu provodi sa decom i da li se to posebno "piše":

- Nova godina nije dan kad će se pisati da li ćemo deca i ja provesti zajedno, godina ima 356 dana u godini... Koliko sam rekla? Permutovala sam - nasmejala se Nataša.

BONUS VIDEO: