"BILA JE SA LJUBAVNIKOM, DA IZMOLI PESMU!" Rasta uzvraća udarac Vesni Đogani, otkrio šta se desilo kod njega u studiju!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.12.2023 | 17:00


Stefan Đurić Rasta odgovorio je Vesni Đogani na prozivke, pa napravio totalnu pometnju.

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages
"BILA JE SA LJUBAVNIKOM, DA IZMOLI PESMU!" Rasta uzvraća udarac Vesni Đogani, otkrio šta se desilo kod njega u studiju!

Popularna pevačica, Vesna Đogani, gostovala u jednoj emisiji, gde je isprozivala kolege, koji žele "instant" slavu i ne razmišljaju da li će propasti za dve godine.

Ova njena izjava izazvala je burne reakcije i pregršt komentara, a na tu temu oglasio se i reper, Stefan Đurić Rasta:

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže  - rekla je u emisiji Vesna Đogani, a onda je usledio žestok odgovor Raste, kog je spomenula.

- Ko će da podseti gospodžu da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod mene u studiju, da izmole pesmu - napisao je Rasta putem svog Instagram profila.

Foto: instagram.com/printscreen

Stefan Đurić Rasta

Rastine fan-stranice su podržale reperov odgovor pevačici, pa su delile ovaj story i putem svojih Instagram profila, a ostaje nam da vidimo da li će Đoganijeva odgovoriti na ove javne prozivke ili će se možda sada oglasiti njen suprug, Đole.

Podsetimo, osim svojih stavova o mlađim reperima, Vesna Đogani je i ranije bila otvorena povodom svojih kolega na estradi. Jedna od njenih izjava koja je izazvala pažnju javnosti bila je i ona o Milici Pavlović, koju je Đoganijeva optužila da je iritira svojim ponašanjem i egom. Ovaj konflikt nije ostao neprimećen, a Milica Pavlović je uzvratila na svoj način. Očigledno je da među estradnim zvezdama postoje napetosti i nesuglasice koje se povremeno ispoljavaju kroz javne izjave i sukobe.

BONUS VIDEO: