CRKNITE OBOJE, GONITE SE OD MENE! Reči Ele Dvornik upućene SUPRUGU šokirale region!


IZVOR: Republika/P. R. - 07.12.2023 | 18:35


Fanovi sigurni da su stihovi Eline nove pesme posvećene njenom bivšem suprugu.

Foto: Instagram.com/elladvornik
CRKNITE OBOJE, GONITE SE OD MENE! Reči Ele Dvornik upućene SUPRUGU šokirale region!

Poznata influenserka Ela Dvornik trenutno se nalazi u sudskom procesu sa svojim suprugom Čarlsom Pirsom, a njihov razvod već mesecima privlači pažnju javnosti. Nedavno je Ela izbacila tizer za novu pesmu, čiji stihovi su izazvali dosta pažnje, s obzirom na to da mnogi smatraju da se odnose upravo na Čarlsa.

Foto: Instagram/printscreenEla

Ela Dvornik sa bivšim suprugom

Još je ukus na usnama od svih tvojih go*ana koje sam gutala jer sam verovala da još volim te, volim te, 'ajde goni se, goni se ti i ta tvoja ku*va, ne želim da znam za vas dvoje. Crknite, odje*ite. Ja znam da si ti sve što ja ne trebam. Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me - stihovi su pesme koju bi Ela trebalo da objavi uskoro.

 Ovi stihovi su izazvali različite reakcije javnosti, a mnogi su osudili Elu i smatrali da je ovog puta preterala.

Foto: instagram

Ela Dvornik

- "Milslim da si ovoga puta preterala", "Baš jadno od tebe, nisam to očekivala od tebe", "Što se spuštaš toliko nisko"- bili su samo neki od komentara, dok s druge strane Alka Vujica je Eli pružila podršku, govoreći da su ovi stihovi jedni od najbolji ljubavnih pesama koje je čula:


- Jedna od najboljih ljubavnih pesama koju sam čula. Bravo maco. Iskreno i hrabro - napisala je Alka.

Foto: Youtube Alka Vuica Official

Alka Vujica

Inače, Čarls Pirs, britanski biznisme, odlučio je da tuži svoju suprugu, pevačicu Elu Dvornik, zbog kuće u Balama, prenose hrvatski mediji. Prema tamošnjim papirima, Ela je jedini vlasnik kuće u Balama.

- Beleži se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine, koji se vodi između tužitelja Pirsa Patrika Čarlsa Pirlesa i tužene Dvornik-Pirs Ele - glasi beleška iz jula ove godine, prenosi "Index.hr".