SVEKAR ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NAPOKON RAZVEZAO JEZIK! Boba Živojinović prekinuo tišinu, pa otkrio šta zaista mislio o Filipoj supruzi!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.12.2023 | 11:00


Boba Živojinović je prokomentarisao uspeh Aleksandre Prijović, pa otkrio kakva je ona zaista.

Foto: Republika.rs,ST/Nemanja Pančić, ATAImages
SVEKAR ALEKSANDRE PRIJOVIĆ NAPOKON RAZVEZAO JEZIK! Boba Živojinović prekinuo tišinu, pa otkrio šta zaista mislio o Filipoj supruzi!

Aleksandra Prijović završila je sinoć sa pet spektakularnih koncerata u Areni Zagreb, a iako se Lepa Brena nekoliko puta oglasila o njenom uspehu, sada je to učinio i njen svekar Slobodan Boba Živojinović.

U intervjuu za hrvatske medije, gde je boravio u društvu svoje supruge, dotakao se odnosa sa snajom, pa je istakao da je ona "jedna predivna i emotivna osoba".

Živojinović je istakao da je Aleksandra "jedna predivna i emotivna osoba" koja svojim nastupima ostavlja publiku bez daha. Takođe, istakao je i podršku koju je pevačica dobila od kolega, naglašavajući da nije slučajno što su mnogi pevači došli da je podrže.

Foto: ATA Images, Shutterstock

 

 

- Mislim da su se kod Aleksandre neke kockice spojile. Ona je jedna predivna i emotivna osoba. Aleksandra na svim nastupima zaplače. Zaplače, jer to predstavlja koliko je ona čista i dobra i nije ni čudo što su svi ovi pevači došli da je podrže i da budu deo ovog velikog spektakla. To nije slučajno, a to je sve jedna predivna bajka i priča i neka traje što duže i bolje. Mi smo svi tu da podržimo našu decu i da budemo uvek uz njih - rekao je Živojinović za hrvatske medije.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

 

 

Na poslednjem koncertu, Aleksandra Prijović imala je gostovanje Maje Berović, dok je na prethodnom zapevala sa Lepom Brenom i Jelenom Rozgom. Ova podrška kolega dodatno je istakla značaj njenog uspeha. Slobodan Boba Živojinović je naglasio da je porodica tu da podrži svoju decu i da bude uz njih u svakom trenutku.

BONUS VIDEO: