PRIJOVIĆKA IZNENADILA HRVATE! Izvela Dejana Matića na binu, obratio joj se NAJDIRLJIVIJIM rečima!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 06.12.2023 | 22:15


Prvi specijalni gost Aleksandre Prijović večeras je Dejan Matić!

Foto: ATA Images, Vladimir Lukic
PRIJOVIĆKA IZNENADILA HRVATE! Izvela Dejana Matića na binu, obratio joj se NAJDIRLJIVIJIM rečima!

Popularna pevačica Aleksandra Prijović večeras održava peti i poslednji koncert Arene Zagreb. Prvi specijalni gost mlade muzičke zvezde večeras je Dejan Matić, brat Saše Matića, koji je sa Prijom nastupao četvrte noči. Aleksandri se obratio dirljivim rečima.

 - Dobro veče dobri ljudi. Velika mi je čast i zadovoljstvo biti deo ove sjajne prilike, i biti prijatelj Aleksandre Prijović i njene porodice. Aleksandra je po ko zna koji put dokazala da se snovi ostvaruju, i da kvalitet, onaj pravi uvek ispliva na vrh, i želim ti da tako bude narednih 100 godina - rekao je on, a onda mu se obratila Aleksandra.

Foto: Vladimir Luki, Shutterstock

Aleksandra Prijović

- Hvala mnogo, Deki moj. Ja moram da kažem da je Deki zaista jedan od najboljih ljudi koje sam ja upoznala u životu, naravno, pored njegovog brata Saleta. Velika mi je čast, i ja uvek kažem da sam jako srećna kada imam priliku da stanem na binu sa onima uz čije sam pesme odrasla. Hvala na podršci i što ste večeras sa nama - poručila je Prijovićka, prenosi "Telegraf".

Kako se danas pisalo, pored Dejana Matića, Prijin gost će ponovo biti MC Stojan, a specijalno iznenađenje za publiku Zagrebu je folk zvezda Maja Berović. Aleksandra se i večeras obratila publici i zahvalila im se na poverenju.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Prijović

- Moram da priznam da ste mi nedostajali juče. Navikla sam da ovde pevam svako veče - poručila je ona, a potom ododala:

- Kad me kolege pitaju koje veće je bilo najbolje, kažem uvek 'ono koje sledi' - istakla je Aleksandra.

BONUS VIDEO: