POTRESNE SCENE NA GROBU SINA MIRKA KODIĆA: Poznati došli da pruže podršku harmonikašu u NAJTEŽIM DANIMA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 06.12.2023 | 10:56


Republika na licu mesta, srceparajući prizor na Lešću!

Foto: Republika.rs
POTRESNE SCENE NA GROBU SINA MIRKA KODIĆA: Poznati došli da pruže podršku harmonikašu u NAJTEŽIM DANIMA! (VIDEO)

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće daje 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, a došli su i prijatelji i Mirkove kolege.

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

 

Među prvima od pevača pojavio se Dragan Kojić Keba, koji je stajao u masi ljudi i potresno gledao u krob Mirkovog sina Aleksandra. Čim je video grob od kumića Aleksandra počeo je da plače, a kada je video Aleksandovu majku, odmah ju je izgrlio. Ona se žena raspala od bola i ne može da shavti da njenog jedinca više nema.

Nakon Kebe stigao je i harmonikaš Mikica Gačić, koji je sam stigao na groblje, a u ruci je nosio buket cveća. Odmah je prišao grobu i zagrlio Kodićevu majku. POGLEDAJ GALERIJU

Podsćanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

BONUS VIDEO: