ŠIMANOVCI SE TRESU ZBOG REČI IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka zapušila usta Lei Kiš, pa joj uputila ŠOK PORUKU!


IZVOR: Republika/O. B. - 03.12.2023 | 16:00


Ivana Šopić bez dlake na jeziku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
ŠIMANOVCI SE TRESU ZBOG REČI IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka zapušila usta Lei Kiš, pa joj uputila ŠOK PORUKU!

Popularna voditeljka rijaltija ''Elita'' Ivana Šopić bila je jedna od gošći emisije ''Magazin In'' koju uređuje i vodi Sanja Marinković.

Ona se, na Sanjino pitanje i konstataciju osvrnula na prozivke koje drugi voditelji upućuju voditeljima rijaliti emisija, pa oštro odbrusila i iznela svoj stav:

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Šopić Instagram

 

- Neko može da se uvredi kada ga nazovu ''voditeljka''! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od tih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sama sada, rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen/youtube.com

Ivana Šopić i Lea Kiš

 

- Oduvek sam bila hraba...nikad nisam razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam se uvek za sve u životu usudila! To je i moj savet mladim devojkama - rekla je ona.

Mnogi su pomislili da je ovo uputila Lei Kiš, koja je nedavno iznela niz uvreda na račun voditeljki koji se bave rijaliti temama. 

BONUS VIDEO: