IVA GRGURIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Stiže BEBA, udajem se za Dušana Vlahovića! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.11.2023 | 21:00


Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Foto: ST/B. Jovanović
IVA GRGURIĆ PODELILA SREĆNE VESTI: Stiže BEBA, udajem se za Dušana Vlahovića! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga" i starleta Iva Grgurić, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Usred emisije, Iva nam je otkrila koja je poslednja poruka koju je dobila, te javno pustila glasovnu poruku i najavila - bebu!

- Poslednju poruku mi je poslala moja drugarica Boba. Boba inače treba se porodi uskoro, pa mi je nešto rekla za porođaj... Uglavnom, treba da se porodi, a ja jedva čekam. To je to, stiže beba, stiže prinova - ushićeno je rekla popularna starleta.

POGLEDAJ GALERIJU

Iako je na samom početku razgovora priznala da je trenutno slobodna, Iva je u našoj već čuvenoj igrici "3 pa 1" dobila imena poznatih frajera sa javne scene, te izabrala sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala - korpu!

- Vladimir Tomović, ne, nije moj tip, definitivno! Bila sam s njim u rijalitiju, dobar dečko, ali - korpa! Vuk Kostić, ne znam ko je zaista, tako da mu ne dam ni brak, ni seks - korpa! Milan Marić... Da li ste vi normalni, ljudi, kao da ja znam te ljude? (smeh) Glumac, ne znam ga, korpa! Izvini, liče - smeje se Grgurićeva, te nastavlja:

Foto: ST/B. Jovanović

Iva Grgurić u emisiji "Lično sa"

- Sloba Radanović, volim njegove pesme, ali ne bih mu dala seks, a ni brak, nema teorijske šanse, s toga - korpa! Miloš Biković... E, sad ste me našli! (smeh) Ne bih baš ušla s njim u brak, ali mu ne dam korpa, tako da znate već - istakla je starleta i namignula u kameru.

- Aleksandar Mitrović, uh, ne! Ne sviđa mi se, nema pločice. Novak Đoković - brak! Mensur Ajdarpašić, joj, definitivno korpa! Dušan Vlahović... Brak - nasmejala se Iva, a koje još sočne detalje je otkrila pred kamerama, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović (23), fudbaler

BONUS VIDEO: