IMAM PROBLEM S DEBELIM RUKAMA, SVUDA MI JE SALO I CELULIT: Evo na šta je sve Brena spremna samo da PRODA ČARAPE!


IZVOR: Republika - 14.11.2023 | 08:00


Folkerka napravila loš marketinški trik, ubeđuje žene da se ne mogu rešiti "narandžine kore", već da je samo mogu kamuflirati njenim najlonkama.

Foto: Vladimir Lukić
IMAM PROBLEM S DEBELIM RUKAMA, SVUDA MI JE SALO I CELULIT: Evo na šta je sve Brena spremna samo da PRODA ČARAPE!

Pevačica Lepa Brena spremna je na sve da bi što bolje prodala proizvod, pa i da ubedi žene da ne postoji način da se reše celulita, sem da ga dobro sakriju čarapama i to baš njenim.

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena tvrdi da samo muški teniseri nemaju celulit

Naime, folkerka je prvo otkrila da je i sama imala problem s tvrdokornim slojevima "narandžine kore" ispod kože, kao i sa salom na rukama.

- Svi znate da sam polomila obe ruke, na kojima sam zaista imala i masne naslage i to, nekako, uopšte nije bilo reprezentativno. Dobila fajber infrared neke male kratke naglavke koje sam nosila. Oni su pravljeni specijalno za mene da smanjim taj obim ruku, koje su imale i celulita i masnih naslaga i bile su, naravno, malo deblje, gde sam u roku od mesec dana 24 sata nosila to na rukama. Smanjila sam obim nadlaktica za četiri santimetra - ispričala je Brena za medije na nedavnoj promociji svog brenda, gde je pokušala da ubedi javnost da ne postoji žena bez takvih problema, što uopšte nije tačno:

Foto: Vladimir Lukić

Bivši teniser Boba Živojinović je s godinama ipak uspeo da nabaci salce


- Znate ko nema celulit?! Nemaju samo muški teniseri i fudbaleri. Ženska konstrukcija tela, zato što žene rađaju, takva je da je prirodno da imamo malo salceta, to je prosto hormonalna priča, tako da bilo kog stručnjaka i doktora da pitate, morate znati da mi moramo imati celulit.


Nakon što je tako lepo upakovala marketinšku žvaku, logično da je odmah ponudila i instant rešenje.


- Ali ove naše čarape to lepo sve sakriju i pokriju - zaključila je Brena na kraju smešne priče o celulitu.
 

BONUS VIDEO: