VRUĆE FOTKE PINKOVE VODITELJKE: Zategnuta kao praćka, prizor zapalio društvene mreže! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 12.11.2023 | 12:10


Ana Pendić u petoj deceniji zadala domaći zadatak mnogim ženama.

Foto: Instagram.com
VRUĆE FOTKE PINKOVE VODITELJKE: Zategnuta kao praćka, prizor zapalio društvene mreže! (FOTO)

Voditeljka Pinka oduševljava svoje pratioce na Instagramu vrelim fotkama sa egzotičnih destinacija. Ana Pendić Radoš, poznata kao voditeljka "Paparaco lova", nedavno je sa porodicom boravila u Dubaiju, a njene fotografije u bikiniju su privukle mnogo pažnje.

U svojim 45 godinama, Ana izgleda sjajno i mnogi bi pomislili da je to rezultat redovnih treninga i zdrave ishrane. Međutim, istina je drugačija - Ana otkriva da nikada ne vežba i da slatkiši često krase njen jelovnik.

Foto: Instagram.com

Ana Pendić Instagram

- Stvarno ne vežbam i stvarno mi niko ne veruje. Mnogo se krećem, nikada ne mirujem, stalno mi je kratak dan, non-stop sam sa ćerkom Sarom po parkićima, tako da mi teretana i nije potrebna - izjavila je ona jednom prilikom.

Umesto rigoroznih treninga, Ana se drži zdrave ishrane i redovno pije vodu. Izbegava gazirana pića, grickalice i suhomesnato, a voli da konzumira voće i salate. Kada je reč o nezi lica i tela, Ana priznaje da nije baš posvećena i da se oslanja na osnovne stvari.

- Lenja sam što se toga tiče i osim osnovnih stvari retko šta koristim - otkrila je ona.


U svojim tinejdžerskim danima, Ana je patila zbog svoje visine, ali je kasnije shvatila da je to zapravo prednost.

- Ceo život nosim visoke štikle, imala sam momke koji su bili niži od mene i nikad nisam imala problem s tim - priznala je ona ranije.

Foto: Instagram.com

Ana Pendić Instagram

Dodaje i da svako od nas želi da promeni nešto na svom licu ili telu, ali da je važno prihvatiti sebe takvog kakav jesmo i uživati u svojim nesavršenostima.

BONUS VIDEO: