NAJTEŽA GODINA JELENE TOMAŠEVIĆ: Ne može da preboli SMRT OCA, a evo šta kaže o suprugu Ivanu! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / B, P. M. - 07.11.2023 | 20:20


Jelena i Ivan su zablistali na jednom gradskom događaju, pevačica otvorila dušu za Republiku!

Foto: ST/Vladimir Lukić
NAJTEŽA GODINA JELENE TOMAŠEVIĆ: Ne može da preboli SMRT OCA, a evo šta kaže o suprugu Ivanu! (VIDEO)

Popularna pevačica Jelena Tomašević pojavila se večeras na jednom gradskom događaju sa svojim suprugom Ivanom Bosiljčićem. Jelena je za Republiku otkrila kakav je Ivan kad popije, a on se ubacio i našalio. 

- Kad je neko veseo po prirodi, kad se oseća dobro, nije mu ni potreban alkohol da bi uživao, ali naravno da se desi da mi nazdravimo sa prijateljima - ispričala je Jelena.

- Ovo je idealna izjava za televiziju - dodao je on i nasmejao Jelenu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

Tomaševićeva je početkom ovog meseca napunila 40. godina, a otkrila nam je kako ga je proslavila.

- Rođendan sam proslavila u krugu prijatelja i porodice, znate da mi je ovo bila najteža godina do sada, odlučila sam da ne pravim velika slavlja, nego da ga obeležim sa porodicom i prijateljima - rekla je pevačica, pa otkrila da li se nešto promenilo nakon ulaska u petu deceniju:

- Osećam se isto, samo neka ovako nastavi - dodala je ona.

Podsetimo, pevačici je u junu preminuo otac, za kog je bila mnogo vezana. Ovo je prvi rođendan koji je slavila bez njega, a Ivan joj je 1. novembra uputio emotivnu čestitku.

- Uvek se seti da si hrabrija nego što veruješ da jesi, da si jača nego što ti se čini, pametnija nego što misliš i duplo lepša nego što si ikad mogla da zamisliš da ćeš biti. Srećan ti rođendan, lepoto, dobrodošla u četrdesete - napisao je Bosiljčić. 

BONUS VIDEO: