SAHRANJEN RADAŠIN IZ VELIKOG BRATA! Ćerka zapevala nad očevim sandukom


IZVOR: Republika - 07.11.2023 | 15:30


Radiša Miljković poznatiji kao Radašin danas je ispraćen na večni počinak.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@pemperle
SAHRANJEN RADAŠIN IZ VELIKOG BRATA! Ćerka zapevala nad očevim sandukom

U selu Ljupten kod Aleksinca vlada neprolazna tuga zbog iznenadne smrti Radiše Miljkovića, poznatijeg kao Radašina, jednog od najomiljenijih učesnika rijalitija "Veliki brat" i "Farma". Radašin je preminuo u svom rodnom selu, a tamo je danas i sahranjen.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@shomy1990wtf

Radiša Miljković

Njegova ćerka Slađa stajala je iznad njegovog groba, a u jednom trenutku se uhvatila za glavu i počela da plače.

- Tata moj, zašto si me ostavio, šta ćemo mi bez tebe - kukala je Radašinova ćerka.

Foto: Printskrin

Radiša Miljković čitulja

Meštani ovog sela kažu da je Radašinova smrt jedna od pet smrtnih slučajeva koji su se dogodili u roku od nekoliko dana. Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je u pitanju srčani udar. Porodica, rođaci, prijatelji i komšije okupili su se u Radašinovoj porodičnoj kući kako bi izjavili saučešće.

Telo preminulog je po starim seoskim običajima bilo izloženo u kući, a potom je premešteno u dvorište gde je održano opelo. Sanduk je bio pokriven omiljenim ćebetom Radašina, a članovi porodice su se zauvek oprostili od svog najmilijeg. Nakon toga, Radašin je sahranjen po seoskim običajima u dvorištu porodične kuće.

Radašin je bio voljen i poznat ne samo u svom selu, već i u široj javnosti. Njegova smrt je izazvala veliku potresenost kod svih koji su ga poznavali, a posebno kod njegovih prijatelja i porodice. Ostaće upamćen kao vesela i duhovita osoba koja je svojim nastupima u rijaliti programima uspela da osvoji srca brojnih gledalaca.

BONUS VIDEO: