VODITELJKE U ŽESTOKOM KLINČU: Jedna drugoj uputile BRUTALNE reči, usledilo javno prepucavanje!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.11.2023 | 23:30


Lea Kiš nedavno je isprozivala svoje koleginice, a Ivana Šopić joj je sada udarila kontru i žestoko uzvratila.

Foto: printscreen/youtube.com
VODITELJKE U ŽESTOKOM KLINČU: Jedna drugoj uputile BRUTALNE reči, usledilo javno prepucavanje!

Lea Kiš nedavno je oplela po koleginicama koje su postale voditeljke po izlasku iz rijalitija. Ona je tada otkrila da ih ne doživljava kao koleginice, a sada joj je jedna od njih odgovorila.

Lea je tom prilikom rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca".

Ovim povodom su reagovale Milica Kemez i Sanja Stanković, a sada je, gostujući u emisiji "Amidži šou", reagovala i voditeljka Zadruge Ivana Šopić.

Na pitanje Ognjena Amidžića da li je najstroža voditeljka Zadruge, nekadašnja rijaliti učesnica je rekla:

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Odajem takav utisak zbog emisije koju vodim jer se od mene to očekuje tako. Mnoge starije koleginice su kometarisale kako je lako biti voditeljka rijalitija, kao izađeš iz rijalitija i postaneš voditeljka, ja mogu da se kladim da ja mogu da vodim njihovu emisiju, ali oni 'Pretres' ne mogu" - rekla je ona.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Izgubio se kriterijum u našem poslu. One su postojale i ranije, pa su dobijale na kašičicu tu pažnju. Znalo se šta se može, a šta ne može. Nemojte mi reći da neko može da ode u rijaliti i da posle dve godine kaže meni 'zdravo koleginice' jer je dobila emisiju, a jedino što je uradila u životu bilo je da je spavala sa deset muškaraca i na taj način dobila zvanje televizijskog voditelja - rekla je Lea.

BONUS VIDEO: