DA LI ZNATE KO JE OTAC NIKOLIJE JOVANOVIĆ? Moćnik iz senke, bio je ŠEF na RTS-u, a onda je usledio BURAN RAZVOD od Vesne!


IZVOR: Republika/O. B. - 30.10.2023 | 15:00


Otkriveno ko je zaista otac Nikolije Jovanović!

Foto: ST/Dragan Kadić
DA LI ZNATE KO JE OTAC NIKOLIJE JOVANOVIĆ? Moćnik iz senke, bio je ŠEF na RTS-u, a onda je usledio BURAN RAZVOD od Vesne!

Jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, Vesna Zmijanac, bila je u braku sa Vladom Jovanovićem, koji se gotovo nikada ne pojavljuje u medijima. Iako je doktor ekonomskih nauka, Vlada je odlučio da se povuče iz javnosti i uživa u skladnom porodičnom životu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 


Vesna i Vlada su dobili ćerku Nikoliju 1989. godine, ali o Jovanoviću se zna vrlo malo informacija. On je nekada radio kao šef marketinga RTS-a, ali nakon razvoda od Vesne, ponovo se oženio i dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Međutim, Vlada nikada nije želeo da se javno eksponira i nije bio oduševljen kada je saznao da se njegova ćerka odlučila da se bavi pevanjem. Nikolija je otkrila da je njen otac "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom i da ne bi savetovao nikome da se bavi pevanjem.

 

 

- Moj otac je ‘alergičan’ na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi, kao doktor nauka, ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je svojevremeno Nikolija, prenosi „Kurir„.

Iako je Vlada Jovanović ostao u senci, Vesna Zmijanac je uvek otvoreno govorila o svom bivšem suprugu i nije krila da su ostali u dobrim odnosima. Pevačica je često isticala koliko je Vlada bio važan deo njenog života i kako je podržavao njenu karijeru.

Dok Vesna i Nikolija Zmijanac nastavljaju da osvajaju muzičku scenu, Vlada Jovanović se i dalje drži po strani, fokusiran na svoju porodicu i profesionalnu karijeru. Iako je misteriozan lik, njegova posvećenost i podrška Vesni i Nikoliji ne može se osporiti.

BONUS VIDEO: