HIT PAPARACO ZDRAVKA ČOLIĆA! Uhvatili smo legendarnog pevača kako se RELAKSIRA nakon nastupa! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.10.2023 | 14:40


Paparaco portala Republika.rs uhvatio Čolu kad se najmanje nadao!

Foto: ATA Images, Republika.rs
HIT PAPARACO ZDRAVKA ČOLIĆA! Uhvatili smo legendarnog pevača kako se RELAKSIRA nakon nastupa! (FOTO)

Popularni pevač Zdravko Čolić nastupao je pre dve noći pred punom diskotekom u Dizeldorfu. Čolić redovno puni hale, diskoteke i arene po regionu i širom Evrope, a paparaco našeg portala uhvatio je u avionu nakon nastupa u Dizeldorfu.

Foto: Instagram.com

Čola u Dizeldorfu

Čolić se ranim letom vratio za Beograd, a naš paparaco ga je uslikao u zanimljivoj situaciji. Naime, Čolić se tokom leta relaksirao uz belo vino. POGLEDAJ GALERIJU

Legendarni Čola zarađuje pravo bogatstvo na nastupima, a kako su hrvatski mediji nedavno preneli, pazario je luksuzni stan u Puli. Naime, Čolić je kupio stan u Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocenog projekta smeštenog na granici između marine i Pješčane Uvale.

Reč je o pet zgrada smeštenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zalivom i iz kojih, čak i s nižih spratova, puca pogled na brodiće, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok... To je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vreme. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a radovi su još uvek u početnoj fazi.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Zdravko Čolić

Cena stanova u ovim zgradama kreće se oko 5.500 evra po kvadratu, a s obzirom da ih u ponudi ima i velikih, od preko 100 kvadrata i s velikim terasama sa kojih će se pogled pružati daleko na more i okolinu, nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola miliona evra. Čolić je pre oko mesec dana ponovo imao koncert u pulskoj Areni, a mnogi veruju da je baš tada kupio ovu nekretninu.

BONUS VIDEO: