PREKO OVOG VELIKOG MOĆNIKA SE ZAPOSLILA NA RTS-u! Poznata voditeljka je ovo dugo krila, a sada je sve priznala!


IZVOR: Republika - 10.10.2023 | 19:00


Jelena Simić otkrila sa kim je kontaktirala da bi dospela do javnog servisa.

Foto: RTS/printscreen
PREKO OVOG VELIKOG MOĆNIKA SE ZAPOSLILA NA RTS-u! Poznata voditeljka je ovo dugo krila, a sada je sve priznala!

Voditeljka RTS-a Jelena Simić otkrila kako je došla na javni servis i koji moćni čovek joj je u tome pomogao. Ona je na početku razgovora otkrila o sebi detalje koji javnosti nisu poznati.

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Simić sa suprugom

 

Rođena sam u Sarajevu. Imala sam detinjstvo puno ljubavi, ušuškano i bezbrižno. Rodni grad pamtim po toplini, mirisima, a najpre po ljudima koji su obeležili moje detinjstvo. U sećanju su mi stalne selidbe. Svake godine sam bila novi đak u razredu - rekla je Jelena, pa otkrila kako je dospela na RTS:

Foto: youtube.com/TopSecretProduction

Aleksandar Tijanić

- RTS je svojevremeno raspisao konkurs za novinare. Prijavila sam se, ali me nisu pozvali na razgovor. Napisala sam, zatim, mejl direktoru televizije Aleksandru Tijaniću. Rekla sam tada sebi: “Ova vrata si zatvorila." Sutradan, mene je pozvala njegova sekretarica na razgovor. Rekao mi je: “Volim borce, idi u Beogradsku hroniku”….. Tako je sve počelo.

Voditeljka je priznala da joj se činilo da jelako voditi kviz "Slagalicu", ali da se ispostavilo drugačije.

Foto: RTS/printscreen

Kristina Radenković

- Na samom početku, svi misle da je lako voditi kviz "Slagalicu", tog uverenja sam bila i ja sve dok nisam stala za pult i krenula da vodim. Sada mi taj posao pričinjava zadovoljstvo. U pitanju je format gde nema mnogo prostora za voditeljsku priču, potrebno je da pratite igru, vodite računa o vremenu i pravilima, budete dobar domaćin takmičarima koji jesu glavni akteri najgledanijeg TV formata na našim prostorima - rekla je voditeljka i istakla da uređuje emisiju "Jedan dobar dan", te progovorila o kolegama:

Foto: ATA Images

Dragana Kosjerina

- Meni je najvažnije da sam se rešila sopstvene sujete. Ona vas guši, ne daje mira i nije produktivna. Mislim da je najbolje da pitate kolege kakva sam prema njima. Trudim se da postupam racionalno u skladu sa zahtevima posla i krajnjim ciljem da pravimo dobre emisije. Svakodnevno odabrana ekipa radi na kreiranju programa. U tom timu žene su brojnije od muškaraca, ali predrasuda je da žene lošije međusobno sarađuju. Izgradila sam divan odnos sa koleginicama Kristinom Radenković, Draganom Kosjerinom i našim kolegom Stefanom PopovićemRadimo zajedno, dogovaramo se, podržavamo i međusobno uvažavamo.