“DA LI DRUGE MAME VODE ĆERKU NA MIKONOS?!" Snežanu Dakić RAZAPELI na mrežama zbog ŠOKANTNE IZJAVE: Javite joj da je Keri Bredšo IZMIŠLJEN lik!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 10.10.2023 | 13:10


Popularna voditeljka šokirala region izjavom!

Foto: ST/Dragan Kadić
“DA LI DRUGE MAME VODE ĆERKU NA MIKONOS?!" Snežanu Dakić RAZAPELI na mrežama zbog ŠOKANTNE IZJAVE: Javite joj da je Keri Bredšo IZMIŠLJEN lik!

Ono što je Snežana Dakić izjavila nedavno u emisiji  uveliko se komentariše na društvenim mrežama. Ona je govorila je o važnim pitanjima: da li žene sa javne scene moraju da budu „žene, majke, kraljice i domaćice“ kako bi ih društvo vrednovalo na pravi način, i šta se dešava kada jedna od takvih "titula" izostane. Posle brojnih komentara usledio je odgovor na takve reakcije.

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Dakić

- Jednom me je ćerka pitala: „Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?“, a ja sam je pitala da li druge mame vode dete na Mikonos na more ili u bekstejdž na modne revije? Izvinjavam se, znam da zvuči pretrenciozno, ali onda sam htela da joj pokažem da brinem o njoj i da kuvam, ali svaki put bih iz kuhinje izašla sa lakšim telesnim povredama - rekla je televizijska voditeljka Snežana Dakić u emisiji "Blic žena studio".

 

 

Njena izjava izazvala je lavinu komentara na mrežama.

- GospoDŽo, ponositi se u 50im godinama nesnalaženjem u kuhinji ne čini vas damom nego idiotom. I zašto Mikonos isključuje ulazak u kuhinju, jeb*te!? - napisala je jedna korisnica tvitera.

- Znam da sam dosadna - ovoj još uvek niko nije reko da je Keri Bredšo izmišljen lik, a "Seks i grad" komedija? - odgovorila je druga.

- Kada ja kažem gade mi se ovakve, zvuči grubo ali zaista mi se gade. Izvinite sve divne zene i majke koje radite, vučete kese, kupujete kod Kineza krpice, štedite na sebi vi ste heroine, lavice. Ovo je samo estradno smeće kome je dat prostor da truje svojom glupošću - nadovezao se jedan korisnik.

Ovo su samo neki od brojnih komentara na račun poznate voditeljke, koja je šokirala region izjavom.

BONUS VIDEO: