ZORANNAH JAVNO MOLI ZA POMOĆ! Drama u Holandiji, influenserka očajna: Kako da ih OŽIVIM?! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 02.10.2023 | 23:30


Naša najpoznatija influenserka i jutjuberka obratila se svojim pratiocima i tražila da joj pomognu.

Foto: www.instagram.com/zorannah
ZORANNAH JAVNO MOLI ZA POMOĆ! Drama u Holandiji, influenserka očajna: Kako da ih OŽIVIM?! (FOTO)

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorannah sa dečkom

Ona je danas morala da podeli sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram problem na koji je našila i hitno im zatražila pomoć. Naime, infulenserka je uslikala cveće koje joj je uvenulo, samo jedan dan nakon što ga je kupila. 

Okej, ja očigledano nisam osoba za biljke, ali ovo sam kupila pre dva dana. U zemlji je, nije u vodi, zalila sam je dva puta, ali ovo se desilo. Kako da ih oživim? - rekla je Zoranah na svom Instagram storiju, pa ubrzo potom i dobila odgovor:

- Mora da stoji napolju na sunce, to nije sobno cveće - napisao je jedan njen pratilac, te blogerku rešio dileme.

- Okej, rešili smo problem. Ovo ide u kantu, a ja idem po cveće koje stoji u vodi - zaključila je blogerka kroz smeh.  POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: