STRAVIČNE PRETNJE ZBOG DESINGERICINE ŽENE?! Gastoz najavio žestoki obračun sa popularnim reperom, svi čekaju njegov odgovor!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.09.2023 | 20:00


Gastoz je javno isprozivao Desingericu, pa mu poručio da želi suočavanje.

Foto: youtube.com/printscreen, ATAImages
STRAVIČNE PRETNJE ZBOG DESINGERICINE ŽENE?! Gastoz najavio žestoki obračun sa popularnim reperom, svi čekaju njegov odgovor!

Dugo se u medijima spekulisalo da kontroverzni reper, Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica, gaji veliku dozu animoziteta i netrpeljivosti prema kolegi Nenadu Marinkoviću Gastozu, zbog toga što se on otvoreno nabacio njegovoj sadašnjoj ženi Neveni, u trenutku kada su zajedno bili u jednom rijalitiju.

Desingerica je još tada bacio "hejt" na Nenada i to se do sada nije promenilo, a sada se na iznenađenje mnogih oglasio i Gastoz, te mu uputio "žestoku" opomenu i jasno stavio do znanja da više neće tolerisati razne navode i poređenje s njim.

Foto: Republika.rs

Desingerica

 

- Vidi ovako brate, bude li mi još neko rekao da si ti luđi od mene, gepekovaću te, tako da bi bilo lepo da ti i ja imamo neki čelendž, da vidimo ko je luđi brate. Mene je stvarno blam da mi neko kaže da je luđi od mene - poručio je Gastoz u svom videu na Instagramu.

Naravno, Gastoz se samo našalio sa Desingericom i time svima stavio do znanja da među njima nema netrpeljivosti, a da kakav će biti Despićev odgovor na ovo - ostaje nam da ispratimo na društvenim mrežama.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Nenad Marinković Gastoz

 

BONUS VIDEO: