LEA STANKOVIĆ O SESTRINOM POSLU NA PINKU: Ne znam da li sam ovo smela da kažem...


IZVOR: Republika/A.N. - 22.09.2023 | 11:30


Sara Stanković nedavno je postala voditeljka Jutarnjeg progama televizije Pink sa Srđanom Predojevićem.

Foto: youtube/printscreen@SaraStankovic, Instagram.com
LEA STANKOVIĆ O SESTRINOM POSLU NA PINKU: Ne znam da li sam ovo smela da kažem...

Mlada novinarka Sara Stanković nedavno je postala deo voditeljskog tima Jutarnjeg programa na televiziji Pink sa Srđanom Predojevićem. Sara je magistrirala političke nauke, a Parizu, a o njenom dolasku u jutarnji program sa Srđanom Predojevićem brujali su svi mediji.

Foto: Jelena Simonović

Lea Stanković i Srđan Predojević

Ona je nedavno probila led, a a nakon emisije dobila je razne pohvale da se super snašla. Sarina sestra, poznata influenserka LeaStanković za domaće medije komentarisala je posao svoje sestre i otkrila kako se osećala kad je dobila unapređenje. 

- Prvo se plašila... Ne znam da li sam smela ovo da kažem! Brinula se, govorila mi je: "Da li je to za mene, šta da radim?".Kako se završio taj prvi dan, kad je probila led, kaže ona: "Ja bih toliko volela ovo da radim, meni se ovo toliko sviđa!" Tako da mi je baš bilo drago jer je bila u strahu, ali se ispostavilo da je to nešto što je stvarno za nju - pričala je Lea, pa otkrila da li je spremna da zbog sestre ustaje u šest ujutru i prati program koji vodi. 

 

 

- Iskreno, prvi put nisam ustala u šest. Inače ustajem rano, jer idem na trening... Prvi put sam je gledala od 10 ujutru pa na dalje, a već sledeći put sam želela da ispratim sve kako treba, tako da sam ustala rano. Mogu da kažem da je svaki put sve bolja - istakla je influenserka.

Lea je priznala i da li bi se ona oprobala u tom poslu i pridružila sestri. 

- Ja nisam za tako neki format. Više sam za neke opuštenije varijante, isključivo neku zabavu, a ona se stvarno odlično snalazi u tome - rekla je Lea Stanković za Telegraf.

Foto: Instagram.com

Lea Stanković

BONUS VIDEO: