ZARATILE MAJA MARINKOVIĆ I TIJANA AJFON: Puklo prijateljstvo, sve isplivalo JAVNO! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 22.09.2023 | 08:30


Posle nekoliko godina druženja stavile tačku!

Foto: printscreen/RTVPink, shutterstock, youtube.com/AmiG Show
ZARATILE MAJA MARINKOVIĆ I TIJANA AJFON: Puklo prijateljstvo, sve isplivalo JAVNO! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i popularna starleta Maja Marinković poznata je kao skandal majstor, a pored toga što joj je ljubavni život jako turbulentan i privlači veliku pažnju, takođe i u prijateljstvima ima oscilacije i sa drugaricama često završi na ratnoj nozi. 

Poznato je da je Maja godinama unazad bila u jako dobrim odnosima sa starletom Tijanom Ajfon, koja joj je pružala podršku tokom boravka u rijalitiju, a kad je Marinkovićeva pauzirala sa učešćem bile su jako bliske i dosta vremena su provodile zajedno.

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Tijana Ajfon Instagram

Međutim, izgleda da je došlo do kraha tog prijateljstva i da Maja i Tijana više nisu u dobrim odnosima, a koliko je situacija ozbilja govori to da su starlete jedna drugu otpratile sa društvene mreže Instagram. POGLEDAJ GALERIJU

Još uvek nije poznato zbog čega je okončano ovo prijateljstvo jer se ni jedna, a ni druga po pitanju ovoga još uvek nisu oglašavale i otkrile šta se desilo da bi se uklonile sa društvenih mreža. Na njihovim profilima na pomenutoj preži i dalje stoje zajedničke slike, kao i lajkovi i komentari koje su ranije ostavljale. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Tijana Ajfon Instagram

Podsećanja radi, 10. jula, kada je zapaljen automobil Tijane Ajfon, komšije su probudili vrisci poznate starlete, koja je u panici dozivala pomoć. Jedan od njih je pritrčao da ugasi vatru, a ubrzo su na lice mesta stigli i vatrogasci koji su lokalizovali požar, nakon čega je i policija obavila uviđaj. Kako smo saznali sa lica mesta, šteta je ogromna, a unutrašnjost autobila potpuno je ugljenisana.

BONUS VIDEO: