KO JE IVANA MALIĆ KOJA ČEKA BIKOVIĆEVO DETE? Fatalna Crnogorka se bavi ozbiljnim poslom, a evo čime je osvojila poznatog glumca (GALERIJA)


IZVOR: P. R. - 17.09.2023 | 14:40


Ovo je devojka koja je osvojila srce Miloša Bikovića i čeka njegovo dete!

Foto: instagram.com/ivanamalic_
KO JE IVANA MALIĆ KOJA ČEKA BIKOVIĆEVO DETE? Fatalna Crnogorka se bavi ozbiljnim poslom, a evo čime je osvojila poznatog glumca (GALERIJA)

Vest da će naš popularni glumac Miloš Biković uskoro prvi put postati otac, te da je njegova izabranica Ivana Malić u drugom stanju, odjeknula je u domaćoj javnosti poput bombe. Kako su naveli domaći mediji, glumčeva devojka je već u podmakloj trudnoći, a par ne krije ushićenje što će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja.

Inače, lepa Ivana je poreklom iz Crne Gore, a po zanimanju je pravnica i ima 26 godina. Kako se može zaključiti po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, veoma vodi računa o ishrani i svojoj liniji, a tome u prilog govori i njena izvajana figura koju neretko pokazuje. POGLEDAJ GALERIJU

Osim toga, Malićeva nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojim odevnim izdanjima, te se može zaključiti da trudna devojka poznatog glumica itekako ima ukusa i stila. Biković je, inače, u razgovoru za medije jednom prilikom istakao kako kod nove devojke ceni učtivost, obrazovanje, kulturu, duhovnost, ali i inteligenciju, kao i prirodnu lepotu koju poseduje ova atraktivna Crnogorka.

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić

Podsećanja radi, o privatnom životu Miloša Bikovića neprestano se piše, pogotovu otkad je stupio u emotivni odnos sa pravnicom Ivanom Malić. Prošle godine povela se priča da će se par uskoro venčati, do čega nije došlo, ali, kako pišu mediji, par uživa u zajedničkom životu.

Inače, Biković je svoju izabranicu prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje" 2021. godine, kada su prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom, a od tog trenutka, par neretko putuje na egzotične destinacije, kad god im to glumčev posao dozvoljava.

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić i Miloš Biković

BONUS VIDEO: