"NOLE I BORIŠA SU ME RASPLAKALI" Ceca podržala heroje nacije, isplivale SVE EMOCIJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 13.09.2023 | 11:45


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć slavila zajedno sa našim sportistima!

Foto: Starsport, www.profimedia.rs, Republika.rs
"NOLE I BORIŠA SU ME RASPLAKALI" Ceca podržala heroje nacije, isplivale SVE EMOCIJE! (VIDEO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je sinoć pevala za naše košarkaše, koji su u Manili osvojili srebrnu medalju. Oni su se sinoć pojavili na balkonu Skupštine grada zajedno sa Novakom Đokovićem, koji je osvojio svoju 24. Grend slem titulu, a Ceca je otkrila kako su se u njenom domu pratile utakmice naših sportista.

Foto: Republika.rs

Ceca

- Oni su šampioni... Vriska, navijanje, pa onda Nole, pa fudbaleri, taj čitav dan je bio za srčani udar... U celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, svi su pratili, ceo region je navijao za Srbiju - istakla je Ceca.

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Novak Đoković

Ona je otkrila i da su je posebno pogodile suze Novaka Đokovića, kao i Boriše Simanića, kome je zbog udarca koji je zadobio u duelu sa Južnim Sudanom odstranjen bubreg.

- Bila je želja da ja, Sale Matić i Georgiev uveličamo slavlje. Za mene je to čast, biti među najboljima. Gledala sam okupljane mase, Nole me je rasplakao, Boriša, šta drugo da kažem... - dodala je pevačica.

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Podsetimo, našem reprezentativcu u košarci Boriši Simaniću odstranjen je bubreg, zbog udarca koji je zadobio od Nunija Omota u duelu protiv Južnog Sudana. Košarkaši Srbiji, koji su osvojili srebrnu medalju u Manili, sinoć su dočekani na legendarnom balkonu Skupštine grada, a posebne ovacije dobio je upravo Boriša, heroj nacije. On je bio u suzama, a svi prisutni su skandirali "Boriša, Boriša".

BONUS VIDEO: