BAHATA ALEKSANDRA RADOVIĆ VOZILA U KONTRA SMERU! Divljački se iživljavala na ulicama Beograda, napravila kolaps u saobraćaju (FOTO)


IZVOR: Republika - 12.09.2023 | 18:00


Popularna pevačica se divljački iživljavala u Baba Višnjinoj ulici na Vračaru!

Foto: Republika.rs
BAHATA ALEKSANDRA RADOVIĆ VOZILA U KONTRA SMERU! Divljački se iživljavala na ulicama Beograda, napravila kolaps u saobraćaju (FOTO)

Pevačica Aleksandra Radović napravila je opšti kolaps u saobraćaju na Vračaru, kada je danas vozila u jednosmernoj ulici, ali u nedozvoljenom smeru, saznaje Republika.

Naime, kako je izvor sa lica mesta otkrio za naš portal, Aleksandra je napravila saobraćajni prekršaj i izazvala haos u Baba Višnjinoj ulici, te se iživljavala nad drugim vozačima zbog greške koju je sama napravila.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Radović pravi haos u Beogradu

- Aleksandra Radović je vozila u jednosmernoj ulici u suprotnom smeru od onog koji je tu dozvoljen, napravila je opšti kolaps u saobraćaju na Vračaru! Međutim, umesto da bude manja od makovog zrna i izvini se vozačima koji se tu našli, ona je bez blama izašla iz svog vozila i drala se na sav glas, a onda i zahtevala da se čak tri automobila vrate u rikverc, kako bi ona izašla iz ulice... Ne znam odakle joj smelosti za takvo bahato ponašanje, njenoj drskosti i nadmenosti nije bilo kraja - istakao je dobro upućeni izvor za Republiku.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom, ali se ona nije javljala na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

BONUS VIDEO: