"SRCE MI JE SLABO, UGRADIĆE MI DVA STENTA" Milić Vukašinović u kritičnom stanju ponovo ide na OPERACIJU, jedva diše i priča!


IZVOR: P. R. - 04.09.2023 | 17:50


Zdravstveno stanje Milića Vukašinovića alarmantno, ponovo leže na operacioni sto!

Foto: Republika.rs
"SRCE MI JE SLABO, UGRADIĆE MI DVA STENTA" Milić Vukašinović u kritičnom stanju ponovo ide na OPERACIJU, jedva diše i priča!

Nakon što je hitno hitno hospitalizovan usled pogoršanog zdravstvenog stanja nakon operacije noge zbog aneurizme, slavnog rokera Milića Vukašinovića sutra očekuje nova intervencija u Urgentnom centru.

Naime, kako je Vukašinović otkrio za domaće medije, sutra će se ponovo naći na operacionom stolu, a tom prilikom će mu ugraditi dva stenta.

- Sutra mi ugrađuju dva stenta, mnogo tu stvari ima da se sanira, srce mi je slabo. Imam vodu u plućima i teško pričam, a i dišem. Nadam se da ćemo se, Bože zdravlja, uskoro čuti kad izađem - rekao je roker za Blic.

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović

Podsećanja radi, loše zdravstveno stanje Milića Vukašinovića usledilo je nakon operacije koje je prouzrokovala tzv. bolnička bakterija, zbog koje je hitno primljen u bolnicu.

Imao sam osećaj da ću se ugušiti i u tri ujutro smo zvali Hitnu pomoć, koja me je odmah prebacila u Urgentni centar u Beogradu. Ali me noga isto boli kao nakon operacije. To je takav rez šest centimetara dubok, onda su i neke nerve prezerali što nije trebalo i to sada boli. Nekontrolisano boli - kazao je on za Avaz, te istakao da nijedan lek koji mu doktori daju ne može da ublaži bolove, te da je od muke tražio onaj najgori - morfijum:

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

Eto taj trodon, ne može mi ni on pomoći. Pojačali su, a sad sam rekao doktoru ima morfijum da mi date. Rekao je doktor ako trodon ne odradi hoće, ali se on kratko daje, neće da prave narkomana od tebe - govori muzičar, koji ne gubi optimizam i u najgorim trenucima.

BONUS VIDEO: