ŽELELA JE MUŽU DA PODARI DECU PO CENU SOPSTVENOG ŽIVOTA! Marija Bulat se ogolila do kostiju, zbog opake bolesti ima JEDVA 50 KILOGRAMA!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.09.2023 | 11:45


Marija Bulat progovorila o borbi protiv opake bolesti.

Foto: instagram.com/marija_bulat
ŽELELA JE MUŽU DA PODARI DECU PO CENU SOPSTVENOG ŽIVOTA! Marija Bulat se ogolila do kostiju, zbog opake bolesti ima JEDVA 50 KILOGRAMA!

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, dugo se bori sa opakom bolešću, a juče je objavila i fotografiju da je u invalidskim kolicima.

Ona je ovom objavom zabrinula svoje pratioce na Instagramu, a uz to je poslala i jaku poruku u kojoj je istakla koliko je ženi potrebna ljubav, pogotovo u teškim trenucima.

- Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izleči me. Isceli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kisa i snegovi zatrpaju u čoskovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje produ i ostanu zivopisne duge posle teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa - pisalo je, između ostalog, ispod objave.

Foto: Instagram.com

Marija i Marko Bulat

 

Inače, Marija je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi. Ona je jednom prilikom otkrila da je bila spremna na sve, samo da svom suprugu podari decu, bez obzira na njeno stanje.

- Ja jedva imam 50 kilograma. On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu, pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete - pričala je.

Marija će primati i terapije dok je živa.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marija i Marko Bulat

 

- Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina. Znači, saznanje da imaš tako nešto... - rekao je Marko.

BONUS VIDEO: