DESINGERICA ZBOG OBOŽAVATELJKI ČUPA KABLOVE: Posle povezivanja sa Majom Marinković fanatici mu BANJAVAJU NA KUĆU!


IZVOR: Republika/A.N. - 03.09.2023 | 21:20


Reper otkrio da jedva izlazi na kraj sa fanovima koji mu se pojavljuju na kućnoj adresi.

Foto: ATA Images
DESINGERICA ZBOG OBOŽAVATELJKI ČUPA KABLOVE: Posle povezivanja sa Majom Marinković fanatici mu BANJAVAJU NA KUĆU!

Poznati reper Dragomir Despić Desingerica u poslednje vreme privukao je veliku količinu pažnju kako u medijima, tako i na društvenim mrežama, kako svojim izjavama, tako i skandaloznim nastupima, zbog kojih dobija žestoke osude.

Foto: printscreen/tiktok

Desingerica udara fana patikom

On je govorio jednom prilikom o svojoj popularnosti, koju je stekao za jako kratki vremenski period i priznao da sa obožavateljkama jedva izlazi na kraj.

- Ljudi su ljubomorni na mene, zameraju mi udaranje patikom. Pa neće babe da slušaju, već klinci, kako to ljudima nije jasno. Ali, meni prilaze čak i žene, tresu se kad me vide. Morao sam da iščupam kablove od interfona da me ne bi proganjale obožavateljke - ispričao je on za "Informer".

Reper Desingerica ima ćerku, za koju je rekao da bi voleo da bude kao Tea Tairović kad poraste.

- Bih, što da ne. Nek izgleda i kao Tea Tairović, pa ona je jako uspešna. Svako bi voleo da ima takve ćerke - rekao je on.

Foto: printscreen/instagram

Desingerica

Podsećamo, već neko vreme se priča i piše o Desingericinom odnosu sa bivšom zadrugarkom, Majom Marinković. Njihovo druženje na jednom bazenu izazvalo je veliku pometnju, jer je reper oženjen. Nedavno se čak i pričalo da će njih dvoje zajednoućiu "Elitu" i svoj odnos razjasniti pred milionskom publikom. 

- Maja planira ulazak u rijaliti, ali je na prvom mesto sada to da rana od operacije zaraste. Biće kao nova, zasad je plan da ona i Desingerica uđu posle nekoliko meseci u "Elitu", nakon što se neke priče već zahuktaju, a do tada će svi pregovori što se tiče honorara biti zaključeni - otkriva izvor.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Desingerica ulazi u Elitu

 

BONUS VIDEO: