ANA NIKOLIĆ SE RASULA NA KOMADE NAKON PREVARE: Pevačica nakon raskida sa BOGOSLOVOM ne zna gde bije, ponovo se oglasila (FOTO)


IZVOR: P. R. - 29.08.2023 | 09:30


Ne može da podnese da je prevarena, jedva skuplja snagu da nastavi dalje!

Foto: youtube.com/AmiG Show
ANA NIKOLIĆ SE RASULA NA KOMADE NAKON PREVARE: Pevačica nakon raskida sa BOGOSLOVOM ne zna gde bije, ponovo se oglasila (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić ne može da se oporavi od raskida s dečkom, koji joj se predstavio kao bogoslov, a kojeg je upoznala u manastiru u Rakovici.

Naime, Ana se juče oglasila na drutšvenoj mreži Instagram kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a onda i kratak tekst u kom je istakla da ju je lagao i varao, te da je ona njemu bila verna. Dodala je i da je on njen fan.

Međutim, Nikolićeva se tu nije zaustavila, te se ponovo oglasila na pomenuoj društvenoj mreži, postavila je svoj snimak kako daje intervju, a u pozadini je muški glas.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Pobedila si i uspela si, sama, svojim radom, svojim znojem, nije bilo lako jer bila si umorna. Bila si plašljiva, hrabra i lomljiva, ali...

Ona je ispod snimka napisala potvrdu tih reči.

- Pobedila sam... Svakako... Celi svet... Ali biću još jača i bolja... Kad pobedim sebe - napisala je pevačica, a komentari su se nizali.

 

 

Mnogi veruju da se tako oseća zbog još jednog poraza u ljubavi i da pati zbog raskida s bogoslovom.

"Najveći smo sebi neprijatelji i onda kada shvatimo da je vreme za promene postajemo jače nego ikada. Tako ćeš i ti izdržati, verujem u tebe i tvoju snagu. Samo napred! Nema predaje! Uz tebe sam lutko", jedan je od komentara.

BONUS VIDEO: