DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN SA KARLEUŠINOM KOLEGINICOM! Nije skidao osmeh s lica, slika obišla društvene mreže! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 18.08.2023 | 17:10


Duško Tošić uslikan na aerodromu sa Jeleninom koleginicom!

Foto: Starsport
DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN SA KARLEUŠINOM KOLEGINICOM! Nije skidao osmeh s lica, slika obišla društvene mreže! (FOTO)

Popularna pevačica Dragana Mirković je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, koju je napravila sa Duškom Tošićem. Njih dvoje su se sreli na jednom od aerodroma, a trenutak zabeležili kamerama.

Sliku je objavila Dragana, a potom ju je podelio i Duško. Pevačica nije krila oduševljenje, kako se njih dvoje znaju od davnih dana, kad ih je Jelena Karleuša prvi put upoznala, otkad datira njihovo prijateljstvo.

- Ono kad sasvim slučajno naletiš na drage ljude - napisala je Dragana, koja je nasmejana ispozirala sa Duškom.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Duško Tošić

Inače, Duškova supruga Jelena je juče proslavila svoj 45. rođendan u krugu prijatelja i saradnika, a nekoliko sati pre proslave objavila je i da uskoro izlazi njen 12. studijski album "Omega", samo par dana nakon "Alfe".

- Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rodjendan i najavim vam moj 12. studijski album, “OMEGA”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “OMEGA” koji je celina za sebe, estetski i zanrovski nesto potpuno drugacije od albuma ALPHA i pojavice se online 20. AVGUSTA. Presave link nalazi se u opisu profila - napisala je Jelena juče na svom Instagram profilu.

Foto: Youtube.com printscreen

Jelena Karleuša

Kako je Jelenin kolega Emir Lapsus otkrio, ovo nije sve, jer će Karleuša nakon "Omege" izbaciti još jedan album.

BONUS VIDEO: