JEDVA SAKRILA CICA MACU! Nova vrela fotka Jovane Jeremić izazvala "ZEMLJOTRES", voditeljka pravi HAOS po Crnoj Gori! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.08.2023 | 14:15


Popularna voditeljka pokazala izazovno telo u novoj atraktivnoj kombinaciji!

Foto: Youtube.com/topmediafilmandvideo1163
JEDVA SAKRILA CICA MACU! Nova vrela fotka Jovane Jeremić izazvala "ZEMLJOTRES", voditeljka pravi HAOS po Crnoj Gori! (FOTO)

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, poslednjih nekoliko dana izaziva veliku buru u javnosti svojim provokativnim izdanjima. Voditeljka je tako nastupala u jednom plažnom baru u Ulicinju, na sebi je imala tanga kupaći kostim, o kom bruji region.

Danas je otišla korak dalje, pa se uslikala u jednodelnom belom kupaćem kostimu, koji je malo toga ostavio mašti na volju. Izrez između grudi ih je jedva sakrio, dok je uski prednji deo privukao veliku pažnju.

 

 

- Elektro zemljkotres se nastavlja. Jer tek smo počeli - napisala je Jovana.

Inače, Jovana je zbog svog provokativnog izdanja juče dobila i posvetu u vidu pesme, koju je podelila sa svojim pratiocima.

- Nova pesma, pokazala previše, portali vrište, prešla igricu, granice briše. Ženo kraljice, šta uradi naciji, muška populacija na reanimaciji. Nastaviće se... - podelila je Jovana na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Pesma za Jovanu Jeremić

Inače, Jovana svakodnevno trenira i vozi rolere po našoj prestonici, pa ne čudi što je njena vrela figura izazvala kolaps na društvenim mrežama. Voditeljka redovno deli svoje aktivnosti na društvenim mrežama, a nedavno se usnimila i u sauni, gde je imala performans, tokom kojeg je recitovala okupljenima.

Popularna voditeljka je nedavno doživela i neprijanost ispred zgrade Pinka, kad se nepoznati muškarac predstavio kao njen suprug i doneo joj je poklone. Obezbeđenje ga je sprečilo da uđe u zgradu, a Jovana je otišla da se suoči sa njim, ali on se uplašio kad mu se Jeremićeva obratila.

BONUS VIDEO: