STANIVUKOVIĆ TRAŽI ZABRANU DESINGERICE I PLJUGICE! Gradonačelnik Banjaluke izdao hitnu NAREDBU nadležnim organima!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 17.08.2023 | 12:30


Gradonačelnik Draško Stanivuković šokiran ponašanjem skandaloznih repera!

Foto: instargam.com/draskostanivukovic, printscreen/tiktok
STANIVUKOVIĆ TRAŽI ZABRANU DESINGERICE I PLJUGICE! Gradonačelnik Banjaluke izdao hitnu NAREDBU nadležnim organima!

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, se oglasio i poručio da ne podržava koncert skandaloznih repera Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, koji bi trebalo da se održi u Republici Srpskoj.

On je podelio slike sa jednog od njihovih poslednjih nastupa na Crnogorskom primorju, gde Desingerica patikom laganim pokretima udara devojku iz publike po glavi, te napisao sledeće saopštenje:

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.

Foto: instargam.com/draskostanivukovic

Draško Stanivuković

Neumesne nastupe ovog dvojce često osuđuju javne ličnosti, među kojima je prvi Sloba Radanović, sa kojim su imali javni rat. Desingerica se nedavno našao i u centru drugog skandala, kad su se pojavili navodi o njegovoj navodnoj aferi sa bivšom zadrugarkom Majom Marinković, sa kojom je usnimljen u jednom bazenu, a koja ne propušta njegove nastupe.

Foto: Instagram.com

Desingerica i Maja Marinković

Podsetimo, Desingerici i Pljugici je nedavno otkazan nastup u Prijedoru.

BONUS VIDEO: