"UBIJENA JER JE PRIJAVILA NASILJE" Poznate ličnosti širom regiona tuguju za suprugom UBICE iz Gradačca!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 11.08.2023 | 15:30


Mnoge javne ličnosti su se oglasile na svojim profilima na društvenim mrežama!

Foto: Instagram/iron_bb24
"UBIJENA JER JE PRIJAVILA NASILJE" Poznate ličnosti širom regiona tuguju za suprugom UBICE iz Gradačca!

U krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubice iz Gradačca, ubijeno je tri osobe, a tri su ranjene, potvrđeno je zvanično iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona. On je ubio svoju suprugu, koju je nakadno izvređao u "lajv" uključenju na društvenoj mreži Instagram.

Na društvenoj mreži Instagram, na profilu jedne organizacije osvanula je umrlica posvećena njoj.

Foto: Instagram/iron_bb24,

Ubica sa ćerkom i detetom

- Žena, supruga, majka. Ubijena jer je prijavila nasilje! Gradačac, 11.08.2023. Ožalošćeni: Građanke i građani Bosne i Hercegovine.

Umrlicu su podelile mnogobrojne poznate ličnosti iz regiona, među prvima reperi Mihajlo Veruović Vojaž, Vuk Mob, Igor Panić Nući, kao i pevačica Vesna Đogani i pevačica i bivša zadrugarka Olja Bajrami. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećamo, u Gradačcu je ranjen D. O. (23) koji je dovezen na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju gde je pokušana reanimacija, ali je ovaj pacijent preminuo. N. P. ima povrede donjih ekstremiteta i i smešten je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

Na UKC Tuzla dovezena je i žena incijala L. O. (54) koja ima prostrelne ranu grudnog koša i trbuha. Ona je prvo zbrinuta na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju, a potom je prebačena u operacionu salu. Iz Tužilaštva TK potvrdili su da su svi ubijeni i ranjeni punoletne osobe.

BONUS VIDEO: