HELENA ZARAĐUJE VIŠE OD TOPALKA: Pokrenula biznis sa svojim suprugom, pevač priznao da li mu POZAJMLJUJE novac!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 10.08.2023 | 15:50


Topalko otkrio koliko je njegova ćerka uspešna!

Foto: Instagram.com
HELENA ZARAĐUJE VIŠE OD TOPALKA: Pokrenula biznis sa svojim suprugom, pevač priznao da li mu POZAJMLJUJE novac!

Helena Topalović, naslednica pevača Milana Topalovića Topalka, je nedavno na svet donela devojčicu, kojoj je dala ime Dominika

Pevač koji je postao deda je otvorio dušu i otkrio da je Helena mnogo sposobnija na poslovnom planu, kao i da je sa suprugom pokrenula biznis.

Foto: Instagram.com

Helena Topalović

- Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem... - krenuo je Topalko, pa dodao:

- Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje - otkrio je pevač za "Grand".

Pevač je priznao i da li je nekad došao u situaciju da od ćerke pozajmi novac.

- Ne daj Bože da dođem u situaciju da idem da tražim pare od ćerke - jasan je bio pevač.

Foto: Instagram.com

Topalko

Helena supruga ne eksponira u javnosti, a Topalko tvrdi da je odabrala dobrog čoveka.

- Ja Gaga stvarno volim, on je čovek koji je po osobinama kao da sam ga ja napravio, više liči nego Helena. On može ne daj bože sa Helenom sutra i da nema neki odnos, ali sa mnom će imati, jer ja ga gledam kao čoveka, ne samo kao supruga moje ćerke - rekao je Topalović.

BONUS VIDEO: