OVAKO JE IZGLEDALA KAD NIKO NIJE VEROVAO U NJU: Rani radovi Jovane Jeremić, voditeljka podelila staru fotku pre najavljenje KOREKCIJE! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 02.08.2023 | 11:50


Popularna voditeljka pokazala kako je izgledala pre deset godina

Foto: TV Pink/printscreen
OVAKO JE IZGLEDALA KAD NIKO NIJE VEROVAO U NJU: Rani radovi Jovane Jeremić, voditeljka podelila staru fotku pre najavljenje KOREKCIJE! (FOTO)

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, objavila je na svom Instagram profilu sliku od pre deset godina. Kako je istakla u naslovu ove objave, tada je samo ona verovala da će joj se ostvariti sve ono što je zamislila.

Voditeljka je tada pozirala u crnoj uskoj haljini, beloj majici sa čipkom i kosom vezanom u rep.

- Pre 10 godina. Kada sam jedino ja verovala u sve što sam rekla da će biti. Mnogi su nas potcenili. U tome je bila naša prednost. Sve što sam rekla da će biti pre 10 godina, ostvareno je nakon 10 godina. Sada imam nov petogodišnji plan. Realan. Racionalan. U skladu sa mojim sposobnostima i kvalitetima. A vi, kako ste jutros? Pravite li vi vaše životne - biznis planove? - napisala je Jeremićeva u naslovu ove objave.

 

 

Kako je jednom prilikom otkrila, do sada nije imala nijednu estetsku operaciju, ali planira da uradi grudi uskoro.

- Nisam radila nijednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sledećem delu godine. Planiram da mastima popunim grudi, jer su mi se posle dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grudi, i generalno sam protiv silikona, a to što budem radila je poseban vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silikoni, samo prirodno - izjavla je Jovana za "Telegraf.rs", pa dodala:

- Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos. Jedino šta sam menjala na licu, jesu usne, ali to ne spada u plastične operacije. Ja sada imam 31. godinu, i imam prelepo lice, tako da je tu razlika u godinama u pitanju - otkrila je Jeremićeva tada.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

BONUS VIDEO: