POZNATA STARLETA PRONAĐENA MRTVA: Nezapamćena tragedija na auto-putu!


IZVOR: P. R. - 24.07.2023 | 11:15


Detalji stravične nesreće lede krv u žilama!

Foto: printscreen
POZNATA STARLETA PRONAĐENA MRTVA: Nezapamćena tragedija na auto-putu!

Pre nešto više od sedam godina, poznata starleta Slađana Guduraš (27) pronađena je mrtva u slupanom automobilu. Policija je pronašla slupani "golf", bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

Kako se brujalo tada u medijima, u vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o upravo o poznatoj starleti i pevačici, koja je nestala šest dana ranije. "Golf" je nađen na mestu koje je zbog gustog rastinja slabo vidljivo. Pretpostavlja se da je reč o saobraćajnoj nesreći i da je Slađana sletela s puta. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, ona je od 10. decembra bila nedostupana na svim telefonima, otkad se smatra da je nestala. Krenula je iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, prenosili su tada bosanski mediji.

Starleta je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana. Od imena sa estrade primećen je samo reper Đus sa kojim je Guduraš imala duetski hit "Silikoni i kubicu".

Foto: printscreen

Slađana Guduraš

BONUS VIDEO: