"SAMO JE ČEZNULA ZA LJUBAVLJU" Vesna Rivas otvorila karte pokojnoj Voljenki, njene reče SEKU POPUT ŽILETA! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 16.07.2023 | 16:30


Novi detalji iz života pokojne rijaliti učesnice ne prestaju da intrigiraju javnost!

Foto: ATAImages, Printscreen
"SAMO JE ČEZNULA ZA LJUBAVLJU" Vesna Rivas otvorila karte pokojnoj Voljenki, njene reče SEKU POPUT ŽILETA! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija "Parovi", igračica Voljenka Ilić, preminula je u svom luksuzunom domu u Dominikanskoj Republici. Kako su naveli tamošnji mediji, njeno beživotno telo pronađeno je u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu.

Ovim povodom oglasila se i astrološkinja Vesna Rivas, njena cimerka iz rijalitija, koju je vest o smrti Ilićeve najpre potresla, a zatim i okrila da je pokojna Voljenka volela da joj se gleda u karte, kao i da je čeznula za ljubavlju. POGLEDAJ GALERIJU

- Ne verujem... Pa, imala je najširi osmeh od svih nas iz rijalitija, draga Voljenka... Šila mi je sa majkom i sestrom komplete za Perino venčanje. Dobra moja Voljenka... Volela je da joj gledam u karte, dok smo provodile vreme u rijalitiju "Parovi". Ljubav, samo je čeznula za ljubavlju - napisala je Rivasova u okviru svojih objava na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić Parovi

Podsećanja radi, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Kako je njena kuma istakla, Ilićeva je poslednjih meseci tamo živela sa partnerom, koji je naš čovek, a vest o njenoj smrti potvrdila je i njena sestra, ali da se uzrok smrti još uvek ne zna.

BONUS VIDEO: