BULIĆEVA ZAKONITA ŽENA IZGLEDA KAO AVION: Zgodna Biba veći šmeker od biznismena, evo kako danas izgleda! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 13.07.2023 | 18:30


Zgodna Biba veći šmeker od biznismena, evo kako danas izgleda!

Foto: ATA Images
BULIĆEVA ZAKONITA ŽENA IZGLEDA KAO AVION: Zgodna Biba veći šmeker od biznismena, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Dragan Aca Bulić, poznati beogradski biznismen, obnovio je svoju ljubavnu vezu sa drugoplasiranom učesnicom šeste sezone "Zadruge", Anom Ćurčić, sa kojom je bio pre 26 godina u braku.

Kako je naveo, on je raskinuo vezu sa svojom devojkom i pre početka rijalitija, međutim, u emisiji "Narod pita" na televiziji Pink otkriveno je da je Bulić još zakonski u braku u Londonu sa Bibom Bulić, inače fudbalskim agentom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić Narod pita

Iako je imala dužu, plavu kosu, Biba je sada drastično promenila svoj imidž, te je na najnovijim fotografijama koje su se pojavile u javnosti potpuno neprepoznatljiva. Naime, Bulićeva još uvek zakonita supruga je skratila kosu, prefarbala se u belo i "nabacila" naočare za vid, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, izgleda kao avion. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećanja radi, Aca i Biba u braku su preko 15 godina, tokom kojeg su postali roditelji dvoje dece, ali su po okončavanju odnosa i zajedničkog života ostali u korektnim odnosima.

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo sada pričali o veridbi, svadbi i tako dalje... Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i, iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti - rekao je Aca nedavno u pomenutoj emisiji.

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Aca Bulić i Ana Ćurčić

BONUS VIDEO: