OVO JE MOTIV UBISTVA NOE MILIVOJEV? Evo zašto je tiktokerka brutalno RASKOMADANA!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2023 | 15:30


Otkrivamo zbog čega je ubijena tiktokerka Noa Milivojev.

Foto: Instagram.com, Facebook.com
OVO JE MOTIV UBISTVA NOE MILIVOJEV? Evo zašto je tiktokerka brutalno RASKOMADANA!

Poznata tiktokerka Noa Milivojev svirepo je ubijena i pronađena u stanu raskomadana, a glavni osumnjičeni je njen dečko Ognjen D. U ispovesti za Republiku, Noina drugarica, Marija otkrila je kroz kakve je probleme tiktokerka sa dečkom za kog se sumnjiči da ju je unakazio. 

Celu ispovest možete pročitati klikom OVDE.

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Noa Milivojev i Ognjen D.

 

Naime, javnost je ostala šokirana kada je tiktoker Kengur pozvao Nou kod njega, nakon čega ga je u uživo prenosu na TikToku oralno zadovoljila. Taj snimak srušio je društvene mreže, a kako Marija priča, Ognjen je toliko bio ljubomoran, da verovatno nije mogao da istrpi pritisak društva, koji su gledali taj snimak, pa je on posrnuo i ubio zbog eksplicitnog snimka ubio Nou:

Foto: Instagram.com

Noa Milivojev sa drugaricom Marijom

 

- On je bio dosta ljubomoran zbog klipova na TikToku, maltretiranje je tu bilo, ona je bila dosta poznata na TikToku, mi kad izađemo svi je prepoznaju, pričali su o njoj, ja sam je uvek branila. Ona je meni rekla: ,,Marija, moj dečko je jako ljubomoran", stezao je, maltretirao i psihički i fizički, moguće je da je tu, pošto su njegovi drugari svi znali za to, da je ona to radila u lajvu sa Kengurom, pa da ne bi on ispao p**ka. Ona je isto bila ljubomorna na sve - otkriva Noina drugarica za Republiku. 

BONUS VIDEO: