ZLATA PETROVIĆ UŽIVA U LJUBAVI: Pevačica priznala najintimnija osećanja, vodi je STRAST! (VIDEO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 13.06.2023 | 20:45


Iako joj je raspoloženje promenljivo, Zlata Petrović trenutno uživa za sve pare!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
ZLATA PETROVIĆ UŽIVA U LJUBAVI: Pevačica priznala najintimnija osećanja, vodi je STRAST! (VIDEO)

Pevačica Zlata Petrović pojavila se na proslavi prvog rođendana naslednice poznatog estradnog para, Emira Habibovića i Tamare Selimović, te je tom prilikom stala ispred objektiva našeg portala i priznala da li je boja karmina na njenim usnama znak da joj cvetaju ruže u ljubavi.

- Ja nisam moderna žena, ali sada se nose ovakve nijanse, znaju to sve žene. To su ti sad neki ruževi kao da nema ruža, ja sam staromodna žena i ja volim da nosim nešto onako kako se ja osećam, bio to ruž ili nešto drugo... Kakav je ruž, znači da se osećam baš tako, strastveno - smeška se Zlata, pa otkriva da li je došlo do promene emotivnog statusa:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

- Gledaj, oko mene je uvek ljubav, ja volim, je l' potrebno reći bilo šta drugo? Volela sam, volim i uvek ću voleti, to je ljubav! To je sve od ludila, pitaju me kako sam, ja kažem: "Nekad sam za ludnicu, nekad za bolnicu", a sada sam za veselje, to se kod mene menja, utiče i ovo vreme na mene - ističe pevačica kroz smeh.

Ona se osvrnula i na estetske korekcije, te najavila da će se jednoj možda i ona podvrći.

- Sin mi kaže stalno: "Dobro, bre, mama, non-stop stavljaš nešto oko vrata", ali ja se vodim time da bolje tu nešto da visi, nego da se vidi nešto što ne treba, tako da možda i ja u skorije vreme nešto uradim na sebi. Bože moj, nikad se ne zna to ko mene, odlučim preko noći, kao i sve u životu - zaključuje Zlata za Republiku.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović sa sinom Jovanom

BONUS VIDEO: