200 NA SAT KAO DARA BUBAMARA: Andreana Čekić vozi BESNU mašinu, priznala zbog čega više NE PIJE rakiju! (VIDEO)


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 07.06.2023 | 19:10


Pevačica je za Republiku otkrila i zbog čega je na promociju stigla u patikama!

Foto: Republika
200 NA SAT KAO DARA BUBAMARA: Andreana Čekić vozi BESNU mašinu, priznala zbog čega više NE PIJE rakiju! (VIDEO)

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, stigla je sinoć na promociju njegovog novog albuma. Ona je za Republiku otkrila i da ona sprema novi album, da će u penziju kad postane milionerka, a potom ispričala zanimljivu anegdotu o tome zbog čega je došla u patikama.

- Ovo nije bilo planirano. U patikama sam jer sam ponela jednu cipelu, to sam shvatila na parkingu - oktrila je pevačica.

Ona je otkrila i koja joj je najomiljenija pesma sa albuma, što je razgovor povelo u drugom smeru.

Foto: Republika

Andreana Čekić

- Najviše mi se sviđa "Oprosti Bože". Kad sam ja to poslednji put rekla? U saobraćaju. Ponašam se u skladu sa Beograđanima, ubacujem se. Dok sam bila fina, niko me nije puštao da uđem u kolonu, sad sam malo bahata - rekla je Andreana.

 

- Šta misliš o storijima Dare Bubamare, koja se vozi 200 na sat? - upitali smo je.

Foto: Republika

Andreana Čekić

- Pa kad ima čime, hvala Bogu. Imam i ja, samo ne snimam šta radim. Kako ne dam po gasu, vozimo istu marku automobila, on i ne zna da ide sporo. Ne pijem dok vozim. Ja sam neko ko generalno vodi računa o tome kako vozi. Kad sam sama, poteram malo, ali kad me neko vozi, ne dam da se ide više od 140 - otkrila je ona, pa ispričala kakva je kad popije:

- Ne plačem. Kad popijem, ja pevam, ne može čovek da me ugasi, kakav plač. Jednom sam se posvađala. Svađam se sama sa sobom. Mene udari na pesmu, a ako popijem rakiju, tera me na karate, zato ne pijem rakiju. Kad je muzika dobra, idem kući bez dinara - rekla je ona.

Foto: Republika

Andreana Čekić

BONUS VIDEO: