PRESELA MU PORODIČNA SLAVLJA! Đani odlučio da PRESEČE, porodici uvodi DIJETU: Ješće svaki drugi dan! (VIDEO)


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 01.06.2023 | 19:30


Trajković je nahvalio izgled svoje supruge, pa priznao da jednu stvar voli više od nje!

Foto: Republika TV
PRESELA MU PORODIČNA SLAVLJA! Đani odlučio da PRESEČE, porodici uvodi DIJETU: Ješće svaki drugi dan! (VIDEO)

Pevač Radiša Trajković Đani posetio je kafić koji je otvorio sin Ace Bulića, gde je za Republiku progovorio o mnogobrojnim veseljima u svojoj porodici. Podsetimo, Đani je nedavno oženio mlađeg sina Marka, a spekulisalo se da je na venčanje potršio preko 200.000 evra.

7. novembra pravim ćerki punoletstvo i što se tiče veselja završio sam, dosta više... Posle da je udamo, lagano. Meni nije problem, pravio bih veselje svake nedelje, ali imam dosta prijatelja, sramota me, oni: "Brate, opet praviš veselje". 50-60 evra stolica, pa vi vidite... - rekao je Đani, pa dodao:

Foto: Republika TV

Radiša Trajković Đani

- Ja uvek kažem sinovima da pišu ko je koliko doneo, ne mogu ja 1.000 evra da dobijem, a da vratim 200. Samo može više, to tako ide u životu - dodao je pevač.

Njegova supruga Slađa je skinula kilograme i sve oduševila svojim izgledom, a Đani ju je pohvalio i izjavio da će i ostale članove porodice poslati na dijetu.

- Uveo sam dijetu. Nema više da se jede svaki dan, svaki drugi mora! Slađa vodi računa o izgledu i svaka joj čast. Ona ima 55 godina, izgleda kao da ima 40 - istakao je Trajković, koji je priznao da voli veselja zatvorenog tipa:

Foto: Republika TV

Radiša Trajković Đani

- Ja stvarno nemam vremena, ali volim ono kad dođem kod pravih prijatelja, zatvorenog tipa, da se opustim, ovako ćošak, hladno pivo i udri do zore. Više volim pivo nego ženu i decu - našalio se Đani, koji je na samom kraju priznao da ne čita hejterske komentare na društvenim mrežama:

Komentare ne čitam, zamislite kada bih svakome odgovorio... - zaključio je Trajković za Republiku.

BONUS VIDEO: