STEFAN KARIĆ PRIZNAO KRIVIČNO DELO! Nataša Šavija povrede zadobila pesnicom, advokat sve objasnio!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.06.2023 | 11:00


Pretučena Nataša Šavija je izjavila kako će tužiti Stefana do iznemoglosti, a veruje da će pravda na kraju biti zadovoljena!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić
STEFAN KARIĆ PRIZNAO KRIVIČNO DELO! Nataša Šavija povrede zadobila pesnicom, advokat sve objasnio!

Stefan Karić se, podsetimo, sumnjiči da je Nataši Šaviji teške telesne povrede naneo 30. aprila na jednoj svadbi. On je bio u bekstvu, i 3. maja u pratnji svog advokata predao se policiji, a iz jednomesečnog pritvora izašao je juče.

Advokat Jakša Peković, koji zastupa pretučenu Natašu, oglasio se za domaće medije, pa prokomentarisao Stefanovu izjavu nakon puštanja na slobodu:

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim menanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav "šamar" Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu - kaže Jakša Peković za "Kurir".

Podsetimo, Stefan Karić je odmah po izlasku iz pritvora izjavio da je "bilo koškanje" i da joj je lupio jedan šamar ali da ne zna "kako su nastale teške povrede koje je zadobila i za koje je priložila lekarsku dokumentaciju.

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

 

- Ponovo navodim da verujemo u sud i da ćemo ovo zajedno izgurati do kraja, ne samo zbog Nataše nego zbog svih, devojaka, žena, majki, ćerki u Srbiji da jednom za svagda prestane nasilje nad ženama - izjavio je advokat Jakša Peković za Kurir.

BONUS VIDEO: